Logg inn|Opprett konto| Kontakt oss
My Cart:  (0)

Kategorier

Fjällräven Övik Lite Jakker Ned Mountain Grey Herreklær,fjällräven alta trousers,nye varer Promotion

NOK3,037.49  NOK1,518.75Du får 50% avslag
  • Modell: Fjällräven 00404
  • 6126 stk. på lager
  • Fjällräven Övik Lite Jakker Ned Mountain Grey Herreklær,fjällräven alta trousers,nye varer Promotion

Velg ønsket variant:Ant.

Fjällräven Övik Lite Jakker Ned Mountain Grey Herreklær,fjällräven alta trousers,nye varer Promotion_checkout

Description

fjällräven greenland parka fjällräven herreklær jakker ned , fjällräven övik lite jakker ned mountain grey herreklær,fjällräven alta trousers,nye varer promotion fjällräven kånken prisjakt,beste merkene
hoftelang, lett polstret dunjakke i vind- og vannavvisende g 1000 lite. to håndlommer og en bryst pocket.a lett, hoftelang versjon av den populære ovik jakke, med mindre ned padding som gjør det egnet for våren, høsten og mildere vinterdager. laget av vind- og vannavvisende g 1000 lite, som kan vokses for bedre beskyttelse mot elementene. foret i myk pertex quantum polyamid og polstret med 500 cuin ned i sydd gjennom kanaler. toveis glidelås kan åpnes fra bunnen for ventilasjon og en klaff på innsiden beskytter mot kald vind. en knappet brystlomme og to glidelåslommer, hvis fôr fungere som åpne innerlommer. elastiske mansjetter med trykknapper. en tidløs og slitesterk hverdagsjakke som bare vil se bedre jo mer den brukes.


spesifikasjoner:

konsept: utendørs
vekt: 719 g størrelse m
materialer: down, g 1000
yttermateriale: 100% polyamid, g 1000 lite: 65% polyester, 35% bomull
fôr: 100% polyamid
fyll effekt: 500 cuin
fyll: 80% gåsedun, 20% fjær
fylling vekt: 130 g størrelse m
inneholder ikke tekstildeler av animalsk opprinnelse: ja


materiale:

g 1000:

en av verdens beste utendørs tekstiler:
g 1000 er fjällrävens egen slitesterke og allsidige stoff, en velprøvd utendørs klassiker som vil forberede deg for alle typer opplevelser, i alle klima hele året - fra tropene til polarområdene. den tettvevde stoffet (65% polyester og 35% bomull av høyeste kvalitet) behandles med greenland wax. denne kombinasjonen gjør g 1000 en av verdens beste utendørs tekstiler med en rekke sterke egenskaper:

slitesterkt g 1000 er svært motstandsdyktig mot slitasje, og dette i kombinasjon med den lave vekten gjør det til et utmerket valg for både reiser og friluftsliv.

vannavvisende greenland wax gjør g 1000 plagg svært motstandsdyktig mot regn og fuktighet. dette betyr at du kan bruke dem under korte regnskurer. hvis stoffet blir våt, tørker det fort.

vindtett den tette veven gjør g 1000 nesten helt vindtett. når impregnert med greenland wax det gir fullstendig beskyttelse mot bitende vind.

puste en av g 1000 mest imponerende kvaliteter er dens utmerket ventilasjon det effektivt slipper fuktighet fra kroppen, noe som er spesielt praktisk når delta i anstrengende aktiviteter.

uv-beskyttelse stoffet gir nesten 100% beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler (uva og uvb) og derfor reduserer risikoen for solbrenthet.

mosquito trygg den stramme stoffet holder mygg og andre flygende insekter borte fra huden din - praktisk både i fjellet og i skogen, eller når du reiser i varmt klima. (merk at g 1000 lite er ikke mygg trygg.)

down:

førti års erfaring av høy kvalitet ned:
vi har jobbet med ned som en isolasjon i mer enn 40 år, og vi bruker kun ned som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder. dette betyr at en fjällräven dunjakke eller sovepose tilbyr en uslåelig evne til å isolere i forhold til den lave vekten. du vil også merke hvor godt våre dunprodukter kan komprimeres for å ta minimalt med plass i sekken. når du kjøper en ned produkt, bør du først og fremst sjekke at den har en høy cuin og en god blanding av dun og fjær. du kan lese mer nedenfor om hva dette egentlig betyr.

fyll strøm / cuin:
høy kvalitet ned produkter er ofte vurdert på deres "bæreevne". fyll makt er en måling av oppdrift eller "luftighet". den måler hvor mye av en kubikk tomme blir tatt opp av en unse (27,3 gram) ned. dette kalles cuin (kubikk tomme per unse) eller fylle strøm. jo høyere verdi desto bedre isolasjon.

en nedad produkt med høyere bæreevne veier mindre og er mer sammenpressbart enn et tilsvarende produkt laget varm med en lavere kvalitet av dun. fyll kraft 400-450 anses å være gjennomsnittlig kvalitet, 500-550 god, 550-750 veldig bra og 750+ utmerket. mange av våre dunprodukter har en bæreevne enn 600.

bland av dun og fjær:
en annen faktor som bestemmer funksjonene i dunjakke, sovepose eller andre plagg er blanding av dun og fjær. ned binder mer luft enn fjær og tilbyr også bedre isolasjon. jo høyere prosent dun, jo høyere isoleringsegenskaper gitt samme vekt. en beskrivelse av "90/10" betyr at 100 gram padding består av 90 gram ned.

downs hovedfunksjoner: down er et naturlig produkt, men det fortsatt tilbyr den beste isolasjon på markedet. det er også ekstremt lett, og plagg laget av ned kan ofte komprimeres for å ta liten plass i sekken.

nedturer opprinnelse:
den høye kvaliteten ned som vi bruker i våre klær og utstyr kommer fra næringsmiddelindustrien og er testet i henhold til amerikanske standarder. vi bruker bare en ned leverandør, som vi har et nært og aktivt forhold gjennom hele produksjonsprosessen. vår leverandør har signert våre etiske retningslinjer, som for eksempel regulerer dyrevern, samt en avtale som forbyr ned blir plukket fra levende fugler. vi overvåker vår ned prosessen jevnlig, gjennom både pre arrangert og uanmeldte besøk av fjällrävens kvalitetssikring team.

ikke vent lenger og kjøp fjällräven övik lite. for annen informasjon om egenskapene til fjällräven övik lite kan du komme i kontakt med fjällräven shopping spree norge gjennom vår kontakt side. fjällräven shopping spree norge tilbyr en eksklusiv kolleksjon av herreklær for ski og annen fritidsaktivitet . vår herreklær vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av jakker ned artikler.
fjällräven - herreklær - jakker ned

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.woohooforyou.com. Powered by woohooforyou.com