Logg inn|Opprett konto| Kontakt oss
My Cart:  (0)

Kategorier

Berghaus Ulvetanna Down Suit Skidress Intense Blue / Extreme Red Herreklær,berghaus fleece jakke,rush for å kjøpe

NOK6,841.20  NOK3,531.77Du får 48% avslag
  • Modell: Berghaus 003506
  • 6988 stk. på lager
  • Berghaus Ulvetanna Down Suit Skidress Intense Blue / Extreme Red Herreklær,berghaus fleece jakke,rush for å kjøpe

Velg ønsket variant:Ant.

Berghaus Ulvetanna Down Suit Skidress Intense Blue / Extreme Red Herreklær,berghaus fleece jakke,rush for å kjøpe_checkout

Description

berghaus softshell jacket sale berghaus herreklær skidress , berghaus ulvetanna down suit skidress intense blue / extreme red herreklær,berghaus fleece jakke,rush for å kjøpe berghaus fleece jakke,kjøp på nett toll
mannsulvetanna hydrodown suit utviklet med berghaus utøveren leo houlding og felttestet i glacial villmarken på grønland, og tilbyr den ultimate beskyttelse mot de tøffeste miljøer på planeten.

en tre-sonen termisk design kartlegger fordelingen av vår revolusjonerende 850 fylle hydrodown vanntett gåsedun - til perfekt supplement kroppens naturlige termoregulering system.

box baffel engineering, sveiset konstruksjon og tøff, men pustende windstopper stoff skall kombineres for å holde snø, vind og smeltevann ut, mens en strømlinjeformet kutt minimerer bulk noe som gir utmerket artikulasjon og sikrer klatrere kan holde seletøy og føtter i til alle tider.


funksjoner:

isolert med 700g av 850 fylle hydrodown vår revolusjonerende vannavstøtende gåsedun
- tilbyr ekstreme nivåer av isolasjon i selv de tøffeste miljøer
tre sone kroppen kartlagt isolasjons distribusjon gir høyest mulig nivå av komfort gjennom isolasjonen ved å følge kroppens naturlige termoregulering system
full lengde side glidelåser og halvmåne dråpe sete funksjon tillater rask og enkel bruk
en komfortabel passform er garantert med strikk i midjen delen og intern snøring
de justerbare elastiske mansjetter med interne stretch gamasjer og tommelhull
det fullt justerbar hjelmtilpasset hette og de interne non slip bukseseler
tøff, men pustende windstopper stoff holder snø
vind og smeltevann ut mens vanntette aq stoff paneler beskytte de mest skadeutsatte områder
essentials holdes tett på hånden hele ni interne og eksterne lommer


spesifikasjoner:

vekt av ned (ca.): 700g 850 fylle hydrodown


teknologi:

hydrodown:

revolusjonerende down:

utviklet av berghaus, hydrodownis en revolusjonerende ny vri på naturens største isolator.

enten du er sengetøy ned på fuktig underlag eller klatring på mindre enn perfekte forhold, dette banebrytende teknologi fra berghaus holder deg og din kit tørr, varm og komfortabel og lys.

ved å behandle gåsedun med en holdbar vannavvisende (dwr), har vi skapt et materiale som tåler regn lenger, tørker raskere, og beholder isolasjons selv når det er fuktig. og akkurat som ubehandlet ned, har det utrolig varme til vekt forhold som ingen syntetisk alternativ har kommet i nærheten matching.

utviklet med omfattende innspill fra våre utøvere, har hydrodown teknologien blitt testet i noen av de mest ekstreme temperaturer over hele kloden. her er hva våre utøvere sier om produktene som bruker hydrodown teknologi.

"uansett hva berghaus har gjort til de ned fungerer. min sovepose ble fuktig og kaldt, men ramche dunjakke holdt sin loft og bare fortsatte å gå. jeg kan ikke snakke høyt nok av det. "

mick fowler på ramche down jacket.

"utrolig varmt, utrolig lys, og med flott tørke kvaliteter."

viktige funksjoner:

naturlig ned - uten ulempene:

akkurat som ubehandlet ned, er hydrodown komprimerbar for enkel pakking, pustende, og har det fantastisk varme i forhold til vekt at ingen syntetisk alternativ har kommet i nærheten matching. men det kan også skryte tre fantastiske egenskaper som du ikke finner i naturlig gåsedun:

avviser fuktighet:

hver klynge av hydrofob down gjennomgår innovative vannavstøtende behandling, så det absorberer betydelig mindre vann, holde deg tørr og kit lys.

beholder loft:

hydrofob downs spesialbehandlede klynger av høy bæreevne gåsedun vil ikke kollapse under våte forhold - så det beholder sin "loft" og holder deg varm.

gjenoppretter raskt:

i motsetning til vanlig ned, noe som blir sammenfiltret og mistet isolasjon når det regner, tørker hydrodown ut raskt. tester viser at det gjenvinner 80 prosent av loft, selv etter tre minutter helt nedsenket i vann. så med hydrodown i pakken din, kan du holde på å gå - selv etter en storm.

windstopper:

ultimate værbeskyttelse:

bor komfortabelt i friluft krever riktig type klær, og de kommer ikke mye bedre enn windstopper produkter. den innovative teknologi fra gore skaper en beskyttende barriere mellom deg og mother nature, hindrer noen vind å komme gjennom og holder deg tørr.

windstopper stoffer har myke, lette værbeskyttelse i en allsidig og holdbar plagg. konstruert ved å laminere en spesiell membran til et bredt spekter av høy ytelse tekstiler, er windstopper plagg konstruert til topp ytelse og total komfort, selv i vind, lett regn eller snø.

alle windstopper stoff tilbyr total vindtetthet og maksimal pusteevne for å hjelpe deg å få mer ut av din favoritt utendørs aktivitet.

nøkkelfunksjoner windstopper:

her er de windstopper stoff vi bruker i våre områder:

windstopper active shell:

windstopper active shells er de letteste, mest packable plagg med god vanntetthet. de vil holde deg komfortabel for forbedret ytelse under svært aerobic aktiviteter.

windstopper soft shell:

windstopper soft shells kombinerer komforten til et mykt mellomlag og vann motstand av et skall i ett plagg. windstopper soft shells holde deg komfortabel med den bevegelsesfriheten du trenger for forbedret ytelse i et bredt spekter av aktiviteter og værforhold.

windstopper teknisk fleece:

windstopper teknisk fleece gir maksimal varme og komfort med minimal bulk. de er effektive både som mellomlag eller ytterlag, som holder deg varm og komfortabel i kjølige og vindfulle forhold.

af soft shell:

af soft shell stoffer effektivt kombinere skallet og mellomlag for å tilby utmerket all round ytelse for et bredt spekter av aktiviteter. af soft shell stoffer er konstruert for å gi vind og vannmotstand samt god stretch og utvinning egenskaper for å maksimere komfort, fuktighetskontroll og mobilitet.

aq 2:

lett pustende beskyttelse

utviklet av berghaus aq er en prøvd og testet stoff laget for å holde deg tørr og komfortabel. aq2 tilbyr god vanntetthet og pusteevne holde deg beskyttet mot elementene mens ut på bakken eller under daglig bruk.

vår aq2 stoffet gir god pusteevne og vanntetthet som betyr at du har holdbare og høytytende klær.

viktige funksjoner:

vanntett: hold deg tørr med aq vanntetting teknologi. med en hydrostatisk leder av 10,000mm den utformet for å holde deg tørr fra alle, men de tøffeste forhold.

elsker du ski få din berghaus ulvetanna down suit og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som berghaus gir deg. ikke glem at vi har et stort utvalg av herreklær for alle størrelser og værforhold. for å gi deg de mest effektive ski modellene mulig har de fleste av våre skidress artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!
berghaus - herreklær - skidress

Berghaus Ulvetanna Down Suit Skidress Intense Blue / Extreme Red Herreklær,berghaus fleece jakke,rush for å kjøpe

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.woohooforyou.com. Powered by woohooforyou.com